torstai 22. huhtikuuta 2010

Kellarikerros

Vihdoinkin pääsin itse talon kimppuun. Eli materiaaliksi valitsin 6,5 millisen vanerin ja mahdollisesti väliseiniin 4 millisen vanerin. Tällä hetkellä olen sahaillut vasta tuota paksumpaa vaneria. Saa nähdä sopiiko tuo ohuempi vaneri väliseinä ja -lattia materiaaliksi vai joudunko ostamaan toisenkin levyn paksumpaa. Alla olevassa kuvassa on sivuseinien osia ilman ikkuna/oviaukkoja.



Kerroksia itse nukkekotiin tulee kaiken kaikkiaan 5 + vintti. Näistä ensimmäinen kerros kantaa nimeä kellarikerros. Kellarikerroksesta tulee n. 5 senttiä leveämpi kuin itse talosta. Kellarikerroksen leveys on 78 senttiä ja huone syvyydeksi valitsin 26 senttiä.

Huoneita kellarikerrokseen olen suunnitellut 3 - 4 kappaletta. Tarkoitus olisi tehdä kellarikerrokseen takkahuone, vessa, kodinhoitotila/eteinen ja kylpyhuone saunan kera. Talon oikeaan laitaan tulee sauna ja kylpyhuone. Kuvassa hiirivanhemmat sauna/kylpyhuone tilassa, josta vielä puuttuu väliseinät ja takaseinä.



Vasemmalle tulee takkahuone, jonka seinä ei ole vielä oikeassa paikassa (siirtyy vasemmalle). Keskelle tulee kodinhoito/eteistila sekä vessa. Lisäksi keskelle olisi tarkoitus tehdä portaat yläkertaan. Koko kokonaisuus on kasattu teipillä ja ikkunan sekä ovien aukot puuttuvat.


Seuraavaksi on pakko askarrella malliportaat, jotta voin katsoa tarvittavan huoneleveyden kodinhoito/eteistilaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti