lauantai 3. syyskuuta 2011

Takkahuone

Oikeastaan ensimmäin sisustuselementti nukkekotiini oli takkahuoneen takka. Materiaalina takassa on pahvi ja mallina on toiminut vanhempieni talon oikea takkahuoneen takka. Kuten kuvastakin näkyy pahvin aaltoileva muoto vielä näkyy takan runko-osassa, joten voi olla, että pakkeloin ja maalaan tuon vielä uudestaan.Runko ilman maalia ja yläosaa:


Takan yläosan kaareva muoto oli haasteellinen kasata, mutta pahvista tehty sekin. Sen jälkeen päällystetty hiekalla ja maalattu alaosan väriseksi. Lopuksi tuputtelin valkoista maalia pintaan, jotta pinnasta tulee eläväinen.

Samalla tuli myös tapetoitua takkahuone. Takkahuoneen takaseinässä on trendikkäästi isokuvioista vihreää tapettia. Tapetin materiaali on oikeaa tapettia.Takkahuoneen muut seinät on tapetoitu vaalealla tapetilla, jossa on kohokuviointia ja häivähdys vihreää. Valokuvassa vihreä ei vain erotu.Takkahuoneen katto on paneloitu valkoisella paneelilla. Lisäksi laitoin kolme kattoparrua, jotka ovat väriltään tumman ruskeat. Yksi kattoparru ei ole vielä paikoillaan, koska tarkoitus olisi laittaa sen alle kattovalaisimen johto (kunhan joskus saan tehtyä valaistusta).


Takkahuoneen lattia on harmaata muovimattoa, jonka kuvan laitan myöhemmin. Takkahuoneesta vielä puuttuu myös kaikki jalka- ja kattolistat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti