perjantai 21. toukokuuta 2010

Vessaan tarvikkeita

Tein vaihtelun vuoksi tarvikkeita tulevaan kellarikerroksen vessaan sekä kodinhoitohuoneeseen. Ensimmäinen esine oli pyykinpesujauhepurkki. Taittelin ohuesta pahvista noin 1,7 cm korkean ja levyisen ja noin 6 mm syvän laatikon. Laatikon kasasin liimaamalla. Sen jälkeen liimasin laatikkoon paikallislehdestä olleen ruokakaupan mainoksesta Bio Luvil paketin kuvan (molemmin puolin laatikkoa).



Toinen esine jonka tein oli vessapaperirulla. Tai tein niitä kaiken kaikkiaan 13 rullaa. Rullan hylsy on tehty topsypuikon muoviosasta ja itse paperi on tietenkin oikeaa vessapaperia. Vessapaperirullan leveys on 8 milliä. Syy miksi tein noin monta rullaa oli, että tein vessarullapaketin sellofaania hyväksi käyttäen. Jälleen liimasin paketin kylkeen paikallislehdestä olleesta mainoksesta embo paketin kuvan. 12 vessapaperirullan paketin korkeus on noin 1,5 senttiä ja leveys noin 2,5 senttiä.



Lisäksi tuli tehtyä pari muovipurkkia vessaan. Punainen purkki on tehty rikki menneestä mustekynästä sahaamalla noin 8 millin korkuinen putki. Pohjaan liimasin pahvia. Kirkas purkki on tehty kaardemummaputkilosta sahaamalla noin 1,2 sentin korkuinen putki. Molempiin purkkeihin kannet tein metallisista nappien osista. Nupit on tehty valkeista pienistä helmistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti